Најдоброто интернет радио во Македонија

Во Живо

Слушајте го Постол Радио во живо

ПостолРадио

Нарачки на песни

Промо

Погледнете ги официјалните реклами и најави за Постол Радио

Емисии

Погледнете ја листата на нашите емисии

Емисии  

Mic Icon

Желби, честитки и поздрави

Време на емитување:

Секој вторник и четврток од 11 до 17 часот

Опис:

Возбудливо, забавно музичко дружење секој вторник и четврток. Во оваа емисија вие имате можност да ги испратите вашите музички желби, честитки и поздрави и да уживате.

Mic Icon

Интервју со познатите

Време на емитување:

Секоја среда од 14 до 15 часот

Опис:

Забавни интервјуа со познатите личности од македонската естрада и пошироко.

За Нас и Нашиот Тим

Основни информации за радиото и тимот кој го овозможува ова радио.

За Нас

PostolRadioCover

Постол Радио е интернет радио основано од Андреј Постоловски во 2014 година. Регистрирано е на страната listen2myradio.com. Им се заблагодаруваме за понудата. Емитувањето се врши преку сервер во Америка.

Нашиот тим

Погледнете го тимот на Постол Радио, кој го овозможува ова специфично искуство

Andrej Postolovski

Андреј Постоловски

Основач на „ПОСТОЛ РАДИО“ е Андреј Постоловски, роден на 16.04.2001 година, ученик во гимназијата „Алгоритам“. Неговата љубов кон музиката и компјутерите, ги спои во едно хоби и оттука произлезе и се роди ова радио.

Негова најголема желба е со тек на време тоа што повеќе да се развива и да расте во слушаност и во квалитет.

Спонзори

Погледнете ги спонзорите кои го овозможуваат ова радио.

Magan-Mak
Grafo-Servis
listen2myradio
listen2myradio

Контактирај не

Контактирајте не преку следната форма или преку нашата mail адреса. Ќе се потрудиме да ви вратиме побрзо.

Контакт

www.000webhost.com