Постол Радио

Follow-нете не на Tune In:

Андреј Постоловски

Основач на „ПОСТОЛ РАДИО“ е Андреј Постоловски, роден на 16.04.2001 година, ученик во гимназијата „Алгоритам“.  Двете негови најголеми страсти: музиката и компјутерите, ги спои во едно хоби и оттука произлезе и се роди ова радио. Негова најголема желба е со тек на време тоа што повеќе да се развива и да расте во слушаност и во квалитет. 

gallery/11102712_1623070027911036_3376205749061950535_n

Facebook: Andrej Postolovski

Twitter: @andrejsime777

Snapchat: @andrejsime777