Постол Радио

Follow-нете не на Tune In:

Возбудливо, забавно музичко дружење секој вторник и четврток од 11 до 17 часот, вие во ова време имате можност да ги испратите вашите музички желби, честитки и поздрави. Продолжете да не слушате и да уживате.

 

Желби, честитки и поздрави

gallery/postol